BEN JIJ BINNENKORT DE BRUID?

Allereerst, van harte gefeliciteerd met je voorgenomen huwelijk! Die ene bijzondere dag is dan eindelijk aangebroken. Een mooi bruidskapsel, dat de hele dag blijft zitten, mag zeker niet ontbreken.

PLAN JE AFSPRAAK: WIJ KOMEN OP LOCATIE

Met veel liefde en passie vertalen wij jouw wensen naar het unieke kapsel. Wij zorgen ervoor dat je op deze dag zal stralen.

Tijdens de proefsessie gaan we op zoek bij het kapsel dat bij je past. Het perfecte kapsel creƫren wij door goed te luisteren naar jouw wensen. Opgestoken, los met krullen of juist strak en klassiek, alles is mogelijk.

Op de dag zelf zijn we op de door jouw afgesproken tijd en locatie aanwezig.

Ben je benieuwd of jouw trouwdatum nog beschikbaar is bel of mail dan snel voor een afspraak!

Deze dienst is reeds beschikbaar! Je hoeft dus niet te wachten totdat de ladyloods officieel haar deuren heeft geopend.

B.A.B.S en CEREMONIEMEESTER

Gefeliciteerd, jullie gaan trouwen! Nu wordt het tijd om invulling te gaan geven aan deze grote dag. Een tijd van keuzes maken en plannen.

Een haarstylist heb je reeds gevonden. Maar wist je dat wij ook nauw samenwerken met een B.A.B.S? Zij verzorgt de toespraak op jullie huwelijk, waardoor de ceremonie persoonlijk en onvergetelijk zal zijn.

Ook is zij in te huren als event manager.

Bel, mail of app ons voor meer informatie en beschikbaarheid.

Wij zijn er klaar voor! Jij ook?

Neem voor meer informatie of vragen contact met ons op. Dit kan door een email te sturen naar info@barbershopdeloods.nl.
Je mag natuurlijk ook even bellen op 0180-929229 of stuur een WhatsApp bericht naar dit nummer (Ja! Je kunt naar ons vaste nummer ook appen.)

Tik om te appen Whatsapp for Business