Onze merken

Kwaliteit, daar staan wij voor. Wij selecteren onze producten met de grootste zorg. Exclusieve haar- en verzorgingsproducten, voor de hedendaagse man en vrouw. Loop snel eens binnen bij De Loods in Oud-Beijerland en maak kennis met deze topproducten.

Milk_Shake

De producten van Milk_Shake bevatten de beste natuurlijke ingrediënten zoals melk- en yoghurt proteïnen en fruitextracten. Milk_Shake combineert de voordelen uit de natuur teneinde de natuurlijke schoonheid van het haar te verbeteren.

Maria Nila

De haarproducten van Maria Nila, afkomstig uit Zweden, worden duurzaam en diervriendelijk geproduceerd. Voor ieder haartype is er een passend product. De ingrediënten zijn zorgvuldig samengesteld, die uw haar de verzorging geven die het nodig heeft, sulfaat- en parabeenvrij.

Sen & Zo

Sen & Zo biedt home en body producten in 5 verschillende geuren. Deze producten zijn met veel zorg en de beste ingrediënten uit de natuur samengesteld, voor een heerlijke geurbeleving in huis, voor jezelf of voor anderen.

Flora Tea

Onze theebloemen zijn gemaakt van hoogwaardige groene theebladeren en zijn zorgvuldig gebonden met verschillende bloemen zoals jasmijn, chrysanten en rozen, die een prachtig aroma en een heerlijke smaak aan de thee toevoegen. Wanneer de theebloem wordt overgoten met heet water, ontvouwen de bladeren zich tot een prachtige bloem, waardoor een visueel verbluffende ervaring ontstaat.

Tik om te appen Whatsapp for Business