Coffee Corner

In onze coffee corner kunt u genieten van een heerlijk kopje koffie.
Liever thee? Dat kan ook!
Terwijl u wacht op uw behandeling of gewoon omdat het kan.

Koffie

Een bezoek aan De Loods is een beleving. Even helemaal niets, wat tijd voor jezelf. Rust, laagdrempelig en sfeervol. Een gevoel van thuiskomen. Een goede bak koffie of een heerlijke aromatische thee mogen naar ons idee dan niet ontbreken.

Stap daarom gerust eens bij ons binnen en geniet van een heerlijk kopje koffie: terwijl je wacht op je behandeling of gewoon omdat het kan! Van een krachtige espresso tot een heerlijke schuimige cappuccino.

Illy Koffie

In onze shop schenken wij de koffie van het merk Illy, Bij Illy streven zij naar topkwaliteit wat gepaard gaat met de bescherming van de natuur. Illy koffie is een unieke blend die negen verschillende Arabica-koffiesoorten verenigt, allemaal geselecteerd uit de beste koffieoogsten ter wereld. Deze koffie wordt aangeboden in 3 verschillende smaakintensiteiten: Classico, Intenso en Forte. (bron: Illy.com).
Welke smaak heeft jouw voorkeur?

Flora Tea

Onze theebloemen zijn gemaakt van hoogwaardige groene theebladeren en zijn zorgvuldig gebonden met verschillende bloemen zoals jasmijn, chrysanten en rozen, die een prachtig aroma en een heerlijke smaak aan de thee toevoegen. Wanneer de theebloem wordt overgoten met heet water, ontvouwen de bladeren zich tot een prachtige bloem, waardoor een visueel verbluffende ervaring ontstaat.

Tik om te appen Whatsapp for Business